Všechny recepty : Masové pokrmy : Evropská kuchyně : Jednoduchý :

Vepřové maso se zeleninou

Kusy vepřového masa povařeného s brambory, mrkví, cibulí a pórkem


Čas přípravy: 140 min
Počet porcí: 6 porcí
Kalorie: 485 / 1 porce
Kalorie: 97 / 100 g
Zobrazit podrobné nutriční hodnoty :

Recept online: Vepřové maso se zeleninou: Kusy vepřového masa povařeného s brambory, mrkví, cibulí a pórkem


DDM (GDA) - doporučené denní množství energie a živin pro průměrného člověka (denní příjem 2000 kcal): Vepřové maso se zeleninou

Potřebujete potraviny:
Vepřová plec: 1500 g (více menších kusů)
Brambory: 800 g (oloupané, nakrájené)
Pórek: 500 g (bílá část nakrájená na kolečka)
Petrželová nať: 8 polévkových lžíc (nasekaná)
Cibule: 2 ks (nakrájená na čtvrtky)
Hřebíček: 2 ks
Mrkev: 1 ks (očištěná, nakrájená na kolečka)
Pepř
Sůl

Potřebujete náčiní:
Velký hrnec

Postup přípravy:
Krok 1: Maso vložíme do hrnce a zalijeme osolenou studenou vodou. Přiklopíme a vaříme na mírném ohni asi 2 hodiny doměkka.

Krok 2: Půl hodiny před koncem varu případně zredukujeme množství vývaru a do hrnce přidáme nakrájenou zeleninu a hřebíček. Maso a zeleninu společně pod pokličkou na mírném ohni dovaříme.

Krok 3: Z hotového pokrmu vyndáme hřebíček, dochutíme solí a pepřem a horký ihned podáváme.

Vytisknout recept :

Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :






Podpořte nás · Kontakt· Kniha návštěv · RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz



IQ test online

Recepty online

Hry online

Test Jasnovidce

Výukový slovník English
Svátek má  1.svátek vánoční, zítra Štěpán / 2.svátek vánoční